زیاد تر عسل های محلی تقلبی است_خبررسان

پارس نماد داده ها

[ad_1]
به گزارش خبررسان



به گزارش تجارت نیوز،

«مسعود حبیبی» ضمن اشاره به این که عسل طبیعی که بدون دخالت انسان تشکیل شود دارای خواصی هست، او گفت: با افزایش جمعیت انسان‌ها همانطور که تقاضای عسل زیاد تر شد، تقلب نیز در این بازار زیاد تر شد.

وی با گفتن این که یکی از  تقلب‌هایی شایع در این فرایند در اختیار قرار دادن شیره شکر برای زنبورهاست، اظهار کرد: با انجام این عمل زنبور از شیره شکری منفعت گیری کرده و در نتیجه عسلی که تشکیل می‌کند دارای مقدار بسیاری از شکر یا همان ساکارز است.

حبیبی تصریح کرد: ساکارز همان قند عادی است که از ترکیب گلوکز و فروکتوز به وجود می آید که در استاندارد عسل حداکثر مجاز برای آن تعیین شده است.

آخرین مطالب
تابستان امسال تهران رکورددار فراهم و مصرف آب بود_خبررسان
ادامه مطلب

رییس اداره نظارت بر واردات و صادرات غذا و داروی استان ضمن اشاره به این که استاندارد مقدار ساکارز در عسل پنج درصد است، او گفت: عسل‌هایی که به روش استاندارد تشکیل می‌شود از طریق آزمایشات مخصوص سنجیده و نظارت می‌شود اما درصد ساکارز در عسل‌های محلی به علت بازدید و آزمایش نشدن اشکار نبوده و همه چیز به مطمعن خریدار به فروشنده برمی‌گردد.

حبیبی ضمن گفتن این که بعضی اوقات محصول اراعه شده توسط تولیدکنندگان غیر استاندارد عسل نیست و در فرایند تشکیل محصول زنبور هیچ دخالتی ندارد، اظهار کرد: برخی افراد سودجو با مخلوط کردن شیره شکر و اسانس عسل تقلبی تشکیل می‌کنند.

وی با گفتن این که عسل‌های تشکیل شده در کارخانه‌های معتبر تحت نظارت و کنترل سازمان غذا و دارو است، او گفت:‌ اما با این حال بعضی اوقات پیش می‌آید که در کارخانه‌ها، خصوصا کارخانه‌هایی ناشناخته تقلب در تشکیل عسل صورت گیرد.

وصول بیشتر از 6 همت از محل کتمان درآمد در 4 ماهه نخست سال جاری_خبررسان
ادامه مطلب

وی با اشاره به اجرایی شدن مطرح نمونه برداری در سطح اراعه (pms) او گفت: در اجرای این مطرح کارشناسان محصولاتی همچون عسل را خریداری کرده و آزمایشات ملزوم را جهت کنترل و بازدید استانداردها را انجام خواهند داد.

حبیبی ضمن گفتن این که ترکیب هیدروکسی متیل فورفورال نیز از دیگر مواردی است که توسط سازمان غذا و دارو بازدید می‌شود، او گفت: این ماده در تاثییر حرارت دیدن عسل تشکیل می‌شود.

در سایت خبری خبررسان آخرین اخبارحوادث,سیاسی,فرهنگ وهنر,اقتصاد و تکنولوژی,دفاعی,ورزشی,ایران,جهان را بخوانید.

رییس اداره نظارت بر واردات و صادرات در آخر اظهار کرد: عسل‌های محلی از نظر میکروبی حاوی کلستریدیوم بوتولینوم می باشند و به همین علت برای کودکان زیر دو سال مناسب نیستند.





منبع :


ایسنا





دسته بندی مطالب
اقتصاد

سلامتی

کسب وکار

اخبار فناوری

اخبار هنری

خبر های ورزشی

[ad_2]

منبع