هارداسان رونمایی شد؛ مشاهدات بی پرده از آیت الله رئیسی_خبررسان

به گزارش خبررسان
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبررسان از تنسیم، آیین رونمایی از کتاب «هارداسان» بعدازظهر امروز در غرفه «شهید رئیسی گرامی ما» در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.
این کتاب شامل ۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با آیتالله سید ابراهیم رئیسی است که توسط محمدمهدی رحیمی نوشته شده و مجموعه خاطرات و مشاهدات دست اول از دوران ریاستجمهوری او است.
سپهر خلجی، رئیس شورای خبررسانی دولت سیزدهم در این نشست او گفت: یکی از ویژگیهای کتاب «هارداسان» که آن را از دیگر کتابهای شبیه نزدیک میکند، این است که نویسنده مشاهدات خود را در قالب روایتهای بیپرده گفتن کرده است. آقای رحیمی در طول سه سال دولت شهید رئیسی مسئول روابط عمومی دولت را بر مسئولیت داشت و از نزدیک ناظر صحنههای تعداد بسیاری از منش مدیریتی و رفتارهای آیتالله رئیسی می بود. این ویژگی علتمیشود که روایتهای ایشان از اعتبار بالایی برخوردار باشد.
او همین طور گفت: این کتاب شامل بیشتر از ۲۰۰ روایت مختصر است که برای خواننده جذابیت خاصی دارد. این علتمیشود تا مخاطب با هر روایت تازهای که میخواند، انگیزه بیشتری برای جستوجو کردن دیگر قسمتها داشته باشد.
محمدمهدی اسلامی، مدیر باشگاه روایت انقلاب اسلامی نیز فرمود: یکی از ویژگیهای مهم این کتاب این است که روایتها بهطور مستقیم از درون حادثه و در لحظات آن نوشته شدهاند. کتاب «هارداسان» نه تنها یک روایت از وقایع است، بلکه به نوعی بازگشایی درهای بسته و ابهامات مربوط به تاریخ معاصر ایران است. این کتاب میتواند نقشی اساسی در مقابله با سفسطهها و سوءتفاهمها در رابطه تاریخ و شخصیت آیتالله رئیسی ایفا کند.
محمدمهدی رحیمی نویسنده این کتاب نیز او گفت: سال قبل در روزهای نخستین شهادت آیتالله رئیسی، حس کردم باید این خاطرات را ثبت کنم. در آن زمان به یاد خاطرات تعداد بسیاری از سفرها و جلسات افتادم و تصمیم گرفتم این خاطرات را به کتاب تبدیل کنم. هرچند که در تعداد بسیاری از اوقات شرایط اجازه نمیداد که این یادداشتها را به طور منظم جمعآوری کنم، اما عهد کرده بودم که به هر شکل ممکن این کار را انجام دهم.
وی درمورد چالشهای نگارش این کتاب نیز او گفت: در اغاز، فکر میکردم که کار همه شده است. اما خاطرات یکی بعد از فرد دیگر جلوی چشمانم آمد و به خودم عهد کردم که این خاطرات را تکمیل کنم. برخی از قسمتها را حذف کردم تا فضای نادرستی در رابطه آیتالله رئیسی شکل نگیرد. این کار برای نگه داری کرامت و محبوبیت ایشان می بود.
محمد سرشار، فعال فرهنگی و پژوهشگر دیگر سخنران این جلسه می بود؛ او او گفت: برای فهمیدن بهتر روح و شخصیت آقای رحیمی، باید به دقت به کتاب نگاه کنیم. این کتاب زیاد تر از یک مجموعه خاطرهنویسی است، بلکه در آن رگههایی از احساسات عمیق و رابطه شخصی نویسنده با آیتالله رئیسی بهوضوح دیده میشود.
او همین طور گفت: این کتاب همانند به اخلاق آقای رحیمی در مبارزه با فساد و فسادستیزی است. در واقع، کتاب همانند به اخلاق پدر آقای رحیمی است که سالها پیش از دنیا رفت و شهید رئیسی به گفتن پدر معنوی آقای رحیمی شناخته میشد.
رحیمی در جواب به سوالی درمورد نامگذاری کتاب، او گفت: از ابتدای نگارش این کتاب، نام «هارداسان» در ذهنم شکل گرفته می بود. این نام به معنی یادآوری برادری است که شهید را صدا می زد و در فضای رسانهای سرزمین به یک کلمه عمومی تبدیل شده می بود.
انتهای مطلب/
دسته بندی مطالب
اقتصاد
منبع