افت قیمت جهانی مواد غذایی برای هفتمین ماه متوالی
                 [ad_1]
    
    
        
    
    
    
شاخص قیمت جهانی آژانس مواد غذایی سازمان ملل متحد در ماه فوریه برای هفتمین ماه متوالی افت یافت و به ۱۱۷ واحد رسید.
        
    
به نقل از خبررسان، این آژانس در روز جمعه (۸ مارس) خبرداد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو)، در ماه فوریه به طور میانگین ۱۱۷.۳ واحد می بود که نسبت به ۱۱۸.۲ واحد اصلاح شده در ماه قبل افت داشت. آمار فوریه کمترین مقدار از فوریه ۲۰۲۱ می بود. شاخص غلات با دقت به انتظارات از برداشت بزرگ ذرت در آمریکای جنوبی و قیمتهای رقابتی اراعه شده اوکراین، در ماه فوریه ۵ درصد در ماه افت یافت و به ۲۲.۳ درصد کمتر از سطح خود در سال قبل رسید.
قیمت روغن نباتی در ماه فوریه نسبت به ژانویه ۱.۳ درصد افت یافت و به علت چشمانداز اراعه زیاد آمریکای جنوبی به ۱۱ درصد کمتر از سطح سال قبل رسید. قیمت کلزا و روغن آفتابگردان نیز به لطف صادرات زیاد افت یافت. در روبه رو، شاخص شکر آژانس سازمان ملل متحد در ماه فوریه ۳.۲ درصد افزایش یافت که منعکسکننده نگرانیهای مداوم در رابطه تشکیل آتی برزیل و پیشبینی افت تشکیل در تایلند و هند است.
در گزارش جداگانهای درمورد اراعه و تقاضای غلات، این آژانس برآورد خود را برای تشکیل غلات در سال ۲۰۲۳ با ۱.۱ درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۲.۸ میلیارد تن به لطف افزایش اراعه ذرت در برزیل، چین و ایالاتمتحده خبرداد.
مطابق گزارش رویترز، با نگاهی به سال ۲۰۲۴، آژانس سازمان ملل تشکیل گندم را یک درصد نسبت به سال قبل به ۷۲۳ میلیارد کیلوگرم افزایش داد که به لطف آبوهوای مناسب در آمریکای شمالی و بزرگترین صادرکننده روسیه و این چنین در چین، هند، ایران، پاکستان و ترکیه است.
        
        
        
        
        
        
            
              منبع :
            
                          
                ایسنا              
                      
                
        
        
        
                
        
      
        
  
[ad_2]
منبع